Tandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk, er vores tandlægeklinik det helt rigtige valg for dig. Vi har mange års erfaring med patienter med tandlægeskræk, og vi har god succes med at behandle disse patienter.

Tandlægeskræk kaldes også odontofobi, og det kan komme i mange forskellige former. Derfor findes der heller ingen decideret opskrift på, hvad der er den helt rigtige løsning. Det ved vi hos Akcept Tandlægeklinik, og derfor har vi altid en personlig indgangsvinkel til dig som patient. Vi møder dig og din tandlægeskræk der, hvor du er, så vi kan behandle ud fra dine individuelle behov og give dig den tryggeste oplevelse.

 

Sådan afhjælper vi tandlægeskræk hos Akcept Tandlægeklinik

Hos Akcept Tandlægeklinik har vi flere konkrete tiltag, hvormed vi forsøger at hjælpe dig med tandlægeskræk. Først og fremmest tager vi din tandlægeskræk alvorligt, og vi bruger vores mange års erfaring til at forsøge at få en forståelse af din situation. Samtidig har vi en uformel stemning, hvor der altid er plads til, at vi tager en snak om behandlingen, og at du udtrykker dine behov.

Derudover har vi også mere konkrete tiltag. Du har blandt andet mulighed for at få en beroligende tabletbehandling forud for tandlægebehandlingen, så du vil have lettere ved at slappe af og komme igennem behandlingen. Vi har også en massagestol til rådighed, hvor du har mulighed for at hvile dig i en rum tid inden behandlingen. På den måde kan du blive helt afslappet i kroppen og undgå at spænde op, når du ligger i tandlægestolen.

I forbindelse med de forskellige behandlinger på klinikken, tilbyder vi selvfølgelig lokal bedøvelse, og vi garanterer, at bedøvelsen altid bliver lagt mildt og forsigtigt, så du ikke vil opleve smerte, når du får bedøvelsen.

 

Kom ind på klinikken i Viborg til samtale om din tandlægeskræk

Oplever du tandlægeskræk anbefaler vi også, at du kan tage en person med til behandlingen, som du føler dig tryg ved. Mange oplever, at det gør hele situationen nemmere.

Er du ny patient på klinikken, skal du endelig gøre opmærksom på, at du oplever tandlægeskræk, så vi kan tage hensyn hertil. Ofte vil vi anbefale dig med tandlægeskræk, at du booker en tid på klinikken, hvor vi blot undersøger dine tænder uden at fortage os andet. Her vil vi også have tid til at snakke om din tandlægeskræk, så vi kan planlægge et forløb, der passer til dig samtidig med, at vi tager højde for din situation.

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om vores tiltag i forbindelse med tandlægeskræk, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 86 62 70 70. Her kan du også bestille tid og melde afbud. Alternativt kan du også sende en mail på info@akceptklinik.dk, så vil vi besvare din henvendelse hurtigst muligt.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation