Akcept Tandlægekliniks kerneværdier:

  • Tryghed i behandlingen
  • Omsorg for dig som patient
  • Høj grad af information og kommunikation

Tandlæge Viborg – Akcept Tandlægeklinik

Din komfort og smertefri tandbehandling er vores tandlægers primære fokus, så vi sammen med dig kan sikre, at du har sunde og raske tænder hele livet.

For at sikre dig en professionel tandbehandling udskifter vi løbende vores tandlægeudstyr samt dygtiggør os på uddannelser og faglige kurser.

Akcept Tandlægekliniks Priser

Akcept Tandlægekliniks priser afspejler det kvalitets- og serviceniveau du skal forvente hos en dygtig og moderne tandlæge klinik. Du vil altid kunne finde priser, som er lavere end vores, men vi opfordrer dog gerne til ikke tænke så meget over hvad vores behandlinger koster, mere alt det vi sparer dig for.

Husk at melde afbud

Vores dag på tandlægeklinikken i Viborg er særdeles travl, derfor er det vigtigt for os, at vi har styr på planlægningen – især så vi kan være velforberedt og klar til at at modtage vores patienter til den tid vi har aftalt. Skulle du derfor være forhindret til en aftale, bedes du hurtigst muligt, og senest dagen før, give os besked. Vær venligst opmærksom på, at udeblivelse uden forudgående besked, som standard vil blive faktureret med kr. 300,00.

Tandlæge Viborg

Vores tandlægeklinik ligger i midten af Viborg med mange parkeringsmuligheder. Find os under kontakt

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation